Noticiari

50è Aplec Sardanista del Remei, aquest diumenge

Ajuntament de Flix
Diumenge proper, 8 d'octubre, l'ermita del Remei acollirà una vegada més l'anual Aplec Sardanista, que aquest 2017 assoleix la seua 50a edició, una efemèride destacada dins la trajectòria d'aquesta trobada i de l'entitat que l'organitza, l'Agrupació Sardanista de Flix. En aquest 50è Aplec es comptarà amb la participació de les cobles Principal de Tarragona i Vents de Riella.

Les activitats començaran a partir de les 9 del matí. Entre 9 i 10 hi haurà l'esmorzar per als socis de l'Agrupació Sardanista i els forans amb la típica clotxa. A les 10:00 h., a l'ermita es farà la missa per commemorar, com a segon diumenge d'octubre, la festivitat de la Mare de Déu del Remei. Cap a les 10:45 h. començarà l'aplec amb totes les sardanes de 7 tirades. Després, com a novetat i amb motiu de la celebració d'aquest 50è Aplec, hi haurà un dinar de germanor. Després, a les 16:00 h. continuarà l'aplec, que inclourà el concurs de colles improvisades. En finalitzar hi haurà coc i vi dolç per a tothom.
Per al desplaçament fins a l'ermita, hi haurà servei d'autobús a les 9 del matí des de la parada de la Costa del Graner. I de tornada, hi haurà servei a les 13:30 h. des de l'ermita.
El 50è Aplec Sardanista del Remei ha estat organitzat per l'Agrupació Sardanista de Flix, amb la col·laboració de Sistemes G. Vilarasau, Flix-Motor, San Miguel i Aneto, i amb el suport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Tarragona i l'Ajuntament de Flix.

Altres